top of page

Styled shoot | Industrieel trouwen

Inspiratie voor een industriele bruiloft.

Voor deze te gekke industriele shoot heb ik samen met Edenique van Edenique floral design de bloemen mogen verzorgen. En wat zijn we blij met het resultaat! Stoere planten, groene guirlandes, warme tinten in combinatie met zachte pastelkleuren. Wij zijn fan!

Organisation & Styling - Industrieel Trouwen, www.industrieeltrouwen.nl Photography - Studio Memoire, www.studiomemoire.nl Film - Liefste Dag, www.liefstedag.nl Florals - Edénique Floral Design + Kamille bloemen www.edenique.nl, www.kamille-bloemen.nl Cake - Gebakkerij, www.gebakkerij.nl Wedding dress - Wild at Heart Bridal, www.wildatheartbridal.nl Suit - @l'Atelier Amsterdam, www.latelieramsterdam.com MUAH - DOT hair, www.dothair.nl Jewelry - Minouche en Rûne Sieraden, www.minouche-en-rune.com Interior - Vivre Interieur Authentique, www.interieur-vivre.nl Stationary - SoetZappig, www.soetzappig.nl Candles - My Flame Lifestyle, www.myflame.nl Barber - Amsterdam Dandy www.amsterdamdandy.com Barista - Milanos.nl, www.milanos.nl Music - @Lisa Luka, www.lisaluka.com Bride - @Romee Cooler Groom - @Birol Ozturk Location - Metaal Kathedraal, www.metaalkathedraal.nl


bottom of page