top of page

Verse bloemen plukken bij Pluktuin Langendam

Hou je van wilde bloemen? Dan is dit echt iets voor jou! Bij pluktuin Langendam in Waspik kun je zelf je eigen bloemen plukken. Iets wat ik zelf al lang op mijn verlanglijstje had staan, maar er nooit echt van is gekomen. Vandaag hadden ze een open pluktuin dag en ik was er bij.

Met een mes en een leeg emmertje werd ik als een veel te blij kind losgelaten in een walhalla van bloemen. Zoveel verschillende soorten, maten en kleuren. Gelukkiger kan je mij echt niet maken denk ik!

Vol enthousiasme en voldoening weer terug thuis gekomen ben ik gelijk aan de slag gegaan met deze prachtige bloemsoorten. Het resultaat wil ik graag met jullie delen.

Wil je zelf ook een keer bloemen plukken? De tuin is deze zomer iedere dinsdag t/m vrijdag open van 13.30 tot 17.30 en op zaterdag van 10.00 - 16.00 tot en met eind September. Kijk voor meer informatie op www.delangendam.com


bottom of page