WORKSHOP BLOEMEN & INTERIEUR

 

Hoe pas je kleuren en materialen toe in je interieur? Welke rol spelen bloemen & groen daarbij? Deze dag leer je hoe je jou eigen veldboeket kunt stylen in een vaas. Daarnaast krijg je ook tips over interieurstyling en ga je onder begeleiding van interieurstylist Mijke een eigen moodboard maken.  

Je ontmoet mede creatievelingen, er is een heerlijke lunch en  je gaat met een mooie bos bloemen naar huis.

Wie zijn wij?

Mijke Niks werkt als interieurstyliste (www.metmijke.nl)

Haar verfijnde gevoel voor kleuren, materialen en vormen in combinatie met haar kennis van de nieuwste woontrends, kunst en de juiste adresjes, transformeren ieder project in een intiem en functioneel eindresultaat. 

Resi is freelance bloemstylist. Met haar bloemen verzorgd ze al ruim 4 jaar de aankleding van bruiloften, evenementen en fotoshoots. Daarnaast geeft ze haar kennis graag door tijdens haar workshops en is het liefst bezig met de laatste trends op dit gebied.

Wat kun je verwachten?

Deze dag bestaat uit twee workshops. Resi laat zien hoe je jouw eigen veldboeket kunt stylen in een vaas. Waar moet je op letten? Wat zijn de trends? En hoe kun je dit toepassen in jouw interieur. Na en stukje uitleg over techniek ga je zelf aan de slag. 

Mijke geeft tips en laat zien hoe je een eigen moodboard kan maken voor je interieur. 

Je mag lekker knippen, plakken en bladeren in tijdschriften om zelf je eigen stijl, ideeën en dromen vertalen naar een moodboard. 

 

Voor wie is de workshop?

Voor iedereen die blij wordt van wonen en interieur en een zwak heeft voor mooie bloemen.

Gezellig als vriendinnenuitje, collega's onder elkaar of een hele leuke tip voor moederdag!

Wat moet je meenemen?

Jezelf, jouw ideeën en een klein beetje creativiteit. Daarnaast kun je foto’s en een plattegrond meenemen van de ruimte waar jij het moodboard voor gaat maken, zodat Mijke hiernaar kan kijken.

Als je zelf al afbeeldingen, foto’s, behang- of kleurstalen hebt verzameld, dan mag je die uiteraard ook meenemen!

 

Waar vindt de workshop plaats?

Mijke woont op een prachtige locatie in Raamsdonk waar ze samen met haar man hun droomhuis hebben gerealiseerd. In de boerderij uit 1850 stonden vroeger de paarden en koeien. Inmiddels is een deel van de grote schuur betrokken bij het voorhuis als woonhuis. De twee barns op het terrein zijn beschikbaar voor creatieve producties zoals fotoshoots, commercials, kleine events en brainstormsessies. Object 43, de barn die aan het huis grenst is de locatie voor onze creatieve workshop. (www.object43.nl)

Details

Locatie: Barnhouse Object 43, Raamsdonk

Datum: Donderdag 10 oktober 2019

Dag indeling:  

10.30 - 12.00 workshop bloemschikken

11.30 - 12.30 Lunch

12.30 - 14.30 workshop interieurstyling + moodboard

Inclusief: lunch, koffie & thee

Deelnemers: De workshop gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen.

Investering: €95,00 incl. BTW

Wil je deelnemen aan deze workshop?

Mail je gegevens naar info@kamille-bloemen.nl