July 4, 2017

May 1, 2017

March 15, 2017

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Styled shoot | Let's get lost together

July 4, 2017

Bramen in je bruidsboeket? Why not! Voor deze shoot mocht ik een romantisch boeket maken. We zijn het stijve biedermeier tijdperk (gelukkig) voorbij, het mag allemaal wat losser en luchtiger. Meestal hou ik van veel kleur in een boeket, maar toen ik de foto's terug kreeg van deze shoot was ik toch wel echt verliefd.

 

Yaira van Studio Phylicia nam dit leuke koppel mee naar deze prachtige plek, Nationaal park hoge Kempen in België, voor hun engagementshoot. Om daar de liefde tussen deze twee te vieren op een plek vol schoonheid.

 

Bloemen in dit boeket: o.a. pioenen, rozen, bramen, eucalypthus, olijf.


En hoé leuk, deze shoot is gepubliseerd op het blog van Dusty Blue!